Juttujani ja kuviani on julkaistu muun muassa Kymen Sanomissa, Kirjastolehdessä ja Vaasan yliopiston ylioppilaslehdessä. Kuviani on julkaistu muun muassa Talouselämässä, Tekniikka&Taloudessa, MPC:ssä, Markkinointi&Mainonnassa, Tivissä, Tekniikan Historiassa ja Faktassa.

Journalismin lisäksi minulla on kokemusta myös kirjastoalasta. Työskentelin vaihto-opiskeluvuoteni aikana Staats- und Universitätsbibliothek Bremenissä. Kesällä 2019 olen kirjastoharjoittelijana Tampereen kaupunginkirjastossa.

Teen juttuja ja kuvauskeikkoja freelancerina.


Syksyllä 2019 valmistun yhteiskuntatieteiden maisteriksi visuaalisen journalismin maisteriohjelmasta Tampereen yliopistosta. Opiskelen myös informaatiotieteitä (kirjasto- ja tietopalvelujen opintokokonaisuus) ja käyttöliittymäsuunnittelua.

Olin maisterivaiheessa lukuvuoden verran vaihto-opiskelijana Saksassa Bremenin yliopistossa. Siellä opin lisää muun muassa saksan kielestä ja lyhytelokuvien tekemisestä.

Keväällä 2015 valmistuin yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopistosta, pääaineenani kuvajournalismi. Aiemmin olen opiskellut Vaasan yliopistossa nykysuomea, viestintätieteitä ja englannin kieltä.


Yhteystiedot

krista.kierikka(at)gmail.com

+358 40 705 3847


LinkedIn